etoro logo

Invester sikkert og hurtigt i aktier hos eToro

– En brugervenlig platform med +23 mio. registrerede brugere

68% af CFD-detailinvestorer taber penge

Invester i aktier på eToro

En brugervenlig platform med +23 mio. registrerede brugere

Invester i aktier uden gebyrer

Aktionærfordele – Køb danske aktier med fordele

Når man investerer i aktier, gør man det i troen om, at kursen vil stige. Det er sådan man tjener sine penge. Ved investering i særlige aktier, kan man dog være så heldig, at selskabet tilbyder aktionærfordele.

Aktionærfordele er fordele til de investorer, der ejer aktier i selskabet. Nogle gange skal man blot eje en enkelt aktie, andre gange skal man møde specifikke krav.

På denne måde kan man få tilbud, rabatter, gratis produkter eller andre fordele gennem køb af aktierne i et selskab.

Herunder kan du finde en liste over danske selskaber, der tilbyder aktionærfordele, samt hvad aktionærfordelene går ud på. Der kan være forskel på fordelene, om man køber privat eller som selskab. I denne artikel er der fokus på køb som privat person.

VI ANBEFALER

Nordnet

5 Stjerner
 • Lav kurtage på handler (min. 29 DKK)
 • Stort udvalg af nordiske aktier, investeringsforeninger, ETF’er og obligationer
 • Minumumsindskud på 500 DKK
 • Automatisk indberettelse til SKAT
 • Kåret til “Bedste handelsplatform” flere gange i Danmark
Disclaimer: Der er ingen garanti for at tjene penge, når du investerer. For at investere skal du forstå denne risiko.

Banker

Den Jyske Sparekasse A/S

Krav: 200 aktier

Den Jyske Sparekasse er en af de mange banker, hvor man får en række fordele ved køb af 200 aktier, eller mere. Her er der primært fokus på de ydelser, du bruger i din hverdag, så det er nogle fordele du vil gøre brug af:

 • Gratis Visa/Dankort
 • Gratis Mastercard Debit
 • Rabat på 450 kr. for Mastercard Guld
 • Rabat på 700 kr. for Mastercard Platinum
 • Rabat på 1.000 kr. i stiftelse ved optagelse af lån
 • Gratis hævning i pengeautomater, der ikke er ejet af DJS
 • Gratis valutaveksling
 • DJS Aktionærkonto med rentetillæg på 0,25% på de første 100.000 kr.

Læs mere her.

Jyske Bank A/S

Krav: 50 aktier, skal være registreret i et depot i Jyske Bank

Jyske Bank tilbyder aktionærfordele til de aktionærer, der ejer 50 stk. eller mere. Her vil du få en højere rente på en Opsparingskonto. Du kan ikke bruge denne konto som en almindelig transaktionskonto, men du kan frit indsætte eller hæve penge.

Læs mere her.

Lollands Bank A/S

Krav: 10 aktier, skal være registreret i et depot i Lollands Bank

I Lollands bank får du en lang række fordele, som du kan nyde, hvis du ejer mere end 10 aktier i banken. Dette inkluderer:

 • Aktionær løn- og kredit konto men rabat på provision og gebyr
 • Ingen årligt kortafgift på Visa/Dankort og Mastercard Debet tilknyttet aktionær kontoen
 • Mastercard Platinum 500 kr. rabat
 • Gebyrfri hævninger fra andre bankers pengeautomater
 • Gratis valutaveksling

Læs mere her.

DANSKE ANDELSKASSERS BANK A/S

Krav: 1 aktie (udvidet fordele: 800+ aktier)

Andelskassen tilbyder to typer fordele til aktionærer: en basis “pakke” for dem der ejer 1 aktie, og en udvidet “pakket” for dem der ejer 800 aktier eller mere:

 • Aktionærkonto
 • Gratis valutaveksling
 • Aktionærkonto Plus (800+ aktier)
 • 0,10% tillæg på indskud på børneopsparing (800+ aktier)
 • Gratis Mastercard (800+ aktier)
 • 50% rabat på Mastercard Guld (800+ aktier)

Læs mere her.

Fodboldklubber

PARKEN Sport og Entertainment A/S

Krav: 1 aktie

Hvis du ejer en aktie i parken Sport og Entertainment, der ejer F.C. København og Lalandia, så kan du tilmelde dig aktionærklubben. Her vil du kunne se din beholdning, modtage informationer samt tilmelde dig de særlige aktionærtilbud fra blandt andet F.C. København og Lalandia.

Læs mere her.

Brøndbyernes IF Fodbold A/S

Krav: 5.000 aktier

Hvis du er Brøndby IF fan, så kan det være en god ide, at tage et kig på dette tilbud på klubben. Med 5.000 aktier kan du tilmelde dig aktionærklubben, hvor du vil få:

 • 6 gratis billetter pr. sæson til hjemmekampe i Alka Superligaens grundspil (eks. kampe mod F.C. København)
 • Gavekort på 100 kr. til Brøndby Shoppen
 • Mulighed for køb af 2 x 4 VIP-billetter til Vilfort Lounge (pr. sæson) for 495 kr. per stk (gælder ikke kampe mod F.C. København).

Læs mere her.

AaB A/S

Krav: 125 aktie

AaB er også en af de klubber, der udlodder fordele mod en investering i selskabet. Er du aktionær, vil fordelene du kan nyde være:

 • Invitation til aktionærarrangement med VIP-bespisning og kamp
 • 2 fribilletter til kampe på Aalborg Portland Park

Læs mere her.

AGF A/S

Krav: 1 aktie

Som aktionær i AGF A/S, superligaholdet, kan du tilmelde dig aktionærklubben, hvor du hver sæson vil modtage to fribilletter til en eller flere udvalgte kampe. Hvis du er storinvestor i klubben (ejer 100.000+ aktier i AGF A/S), så vil du også blive inviteret til et VIP-arrangement hvert år med tilhørende fodboldkamp.

Læs mere her.

AC Horsens A/S

Krav: minimum 5.000 aktier

Fordele for aktionærer i AC Horsens starter ved 5.000 aktier ejet. Herefter bruger de en trappemodel, hvor jo flere aktier man ejer, jo flere fordele vil man kunne benytte sig af. Disse fordele varierer baseret på trin, og kan være enten gratis billetter, VIP-kort Årskort eller rabatter.

Læs mere her. 

Rejsefordele

DFDS A/S

Krav: 10 aktier

Som aktionær i DFDS, giver selskabet sig nogle gode fordele, hvis du gør brug af deres service. På ruterne København – Oslo og Amsterdam – Newcastle kan du spare 10% på alle kabiner og 10% på alle restauranter ombord

Læs mere her.

SAS A/S

Krav: 4000 aktier

Hvis du elsker at rejse, kan det være en ide at overveje, om man skal købe sig frem til aktionærfordele hos SAS. Selskabet tilbyder nemlig at skære 10-20% af prisen på SAS Go retur-billetter. Derudover kan du tage en 23kg indchecket taske med på alle dine rejser.

Læs mere her.

Danske Hoteller A/S

Krav: 1-100 aktier

Danske Hoteller har en række aktionærfordele, som du kan få glade af som aktionær. De giver dig dog en mulighed for at stige i graderne, da de bruger en trappemodel. For at få den mindste fordel, kræver det at en aktionær har en enkelt ejerandel. Her får du et fordeltkort på 5%. Øverste trin er 100 ejerandele, og her får du 10 kuponer + fordelskort på 20%.

Læs mere her.

Andre

Tivoli A/S

Krav: 100 aktier

Hvis du gerne vil opnå aktiefordele hos Tivoli, skal du købe 100 ejerandele. Vælger du at gøre dette, kan du til gengæld blive udstedt et aktionærkort. Dette kort gør det muligt at få gratis indgang + en ledsager. Derudover kan du gratis medbrings to børn mellem 3-7 år.

Læs mere her.

Om forfatteren: Jeg har i flere år begået mig i investering på hobby plan, både i aktier, obligationer, krypto og alt derimellem. Min porteføjle består primært af udbytteaktier og andre langtidssigtede køb, og mit mål er at opnå finansiel frihed gennem afkast og udbytte fra mine investeringer.

Mest populære børsmæglere

etoro
Stjerne (transparent)

68% af CFD-detailinvestorer taber penge

Hos eToro kan du handle med CFD’er, som er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. Ca. 68% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.