CopyTrading Kursus – Lær at handle på autopilot

CopyTrading er en måde at kopiere succesfulde investorer automatisk. Du skal ikke gøre andet, end at trykke “kopiér”, og så er du i gang. Vil du gerne lære mere? Så tilmeld dig vores kursus herunder! Husk dog, at det ikke er garanteret profit.

Du kan også læse mere om kurset længere nede på siden.

68% af detailinvestorer taber penge på CFD handel med eToro. Du bør overveje om du har råd til at løbe risikoen for at tabe penge.

Hvad er copytrading?

CopyTrading er autmatisk handel gennem kopiering af erfarne tradere. Man behøver altså ikke at tage beslutningerne selv. Man handler blot de samme værdipapirer, som succesfulde investorer.

Dag #1: Introduktion til eToro og oprettelse
Lær hvordan du opretter dig på eToro. Vi guider dig hele vejen.
Dag #2: Hvad er CopyTrading?
I denne lektion vil vi gå mere i dybden med CopyTrading. Hvad er det? Hvordan kopierer man? Hvem kan man kopiere?
Dag #3: Udtænk din strategi
Lær hvordan du formulerer en investeringsstrategi. Hvad skal man overveje, inden man handler? Hvad er vigtigt at overveje?
Dag #4: Porteføljeopbygning og risiko
Det er vigtigt at danne sig en ide om, hvilken type portefølje, man gerne vil være en del af. Ved hjælp af din strategi fra dag #2, samt lidt mere info om risikostyring, tager vi her et kig på opbygning af en portefølje.
Dag #5: Handel med aktier
Hvad er aktier egentlig? Og hvordan skal man gribe dem an? Det kan du finde svare på i lektion nummer 5.
Dag #6: Valutahandel
Hvordan fungerer valutahandel? Det kan være svært at gennemskue, hvordan man skal handle valutapar, og hvordan man kan udnytte dette i CopyTrading. Det handler denne lektion om.
Dag #7: Handel med kryptovaluta
Kryptovaluta kan være skræmmende at bevæge sig ind i, hvorfor vi i denne lektion tackler opbygningen af kryptovaluta og inkorporering af dette i en investeringsstrategi.
Dag #8: Brugen af ETF’er
Hvad er ETF’er, og hvorfor er de anbefalet af mange rådgivere? Læs mere om Exchange Traded Funds i denne lektion, hvor vi kigger mere på diversifiering.
Dag #9: Warren Buffett
Warren Buffett – den ultimative investor. Hvem er han, hvorfor har han haft så meget succes, og hvordan kan du kopiere ham?
Dag #10: Hvilke tradere skal du kopiere?
I den sidste lektion vil vi give konkrete eksempler på, hvem du kan kopiere, samt tips til hvordan du finder frem til gode investorer.