Lær hvordan du håndterer dine penge rigtigt

Ved du ikke hvordan du lægger et budget? Investerer i aktier? Udfylder dine oplysninger i SKAT? Så tag et kig på vores kurser, der vil hjælpe dig igennem alt det basale.

CopyTrading Kursus

CopyTrading er en særlig funktion, som du kan finde hos handelsplatformen “eToro”. Gennem denne form for social trading kan du kopiere succesfulde og erfarne investorere, så du ikke behøver at finde dine handler selv.

Der er mange forskellige tradere, du kan kopiere, der alle har forskellige tilgange til investering. Nogle investerer udelukkende i aktier, mens andre har fokus på kryptovaluta. Lær om CopyTrading i dette gratis kursus.

Daytrading kursus

Daytrading Kursus

Daytrading er investering på kortsigtet plan. Målet er at tjene penge på at købe og sælge aktier inden for samme handelsdag baseret på teknisk analyse.

Daytrading er en adrenalinfyldt affære, og det kræver både stor indsigt i markedet og endnu større indsigt i sig selv. Lær hvordan du kommer i gang i gratis dette e-mail kursus.

Budgetteringskursus

Har du svært ved at finde ud af, hvad dine penge går til? Eller måske dine penge forsvinger, lige så snart de er kommet ind på kontoen? Så kan det være en god ide at lægge et budget.

Lær i dette gratis kursus, hvordan du lægger et budget og overholder det.

budget