etoro logo

Invester sikkert og hurtigt i aktier hos eToro

– En brugervenlig platform med +23 mio. registrerede brugere

68% af CFD-detailinvestorer taber penge

Invester i aktier på eToro

En brugervenlig platform med +23 mio. registrerede brugere

Invester i aktier uden gebyrer

Aktiespil – Oversigt og guide til danske aktiespil

Hvis du gerne vil prøve kræfter med aktiemarkedet, men ikke har midler, eller lyst, til at lægge rigtige penge på markedet endnu, kan et aktiespil være en god ide. Her har du mulighed for at investere fiktive penge, samtidig med at du kan vinde penge.

Investering i aktier er blevet populært i Danmark – og det samme gælder aktiespil. Et aktiespil er et spil, hvor man kan investere fiktive penge i aktier, og på denne måde få lov til at afprøve sine færdigheder som investor.

Er du dygtig nok, kan deltagere ofte også vinde penge på aktiespillet – ellers kan du altid dyste mod dine venner, så i kan se, hvem der er den bedste investor.

Børsen Aktiespil

5 Stjerner

Som deltager i en pulje med over 15 deltagere kan man både vinde puljepræmier og hovedpræmien.

Deltag i PengeNørd’s Investorpulje ved at trykke på knappen.

borsen-aktiespil

Børsen aktiespil

I 2020 deltog mere end 68.000 danskere i Børsens aktiespil, og dystede om at vinde de 250.000 kr., der var på højkant. Her fik de tusindvis af danskere lov til at handle med aktier med en fiktiv formue på 500.000 kroner. Hovedpræmien var, som sagt, 250.000 kroner, og vinderen blev meget simpelt fundet ved at se på, hvem der var den bedste investor, hvis portefølje var mest værd i sidste ende.

Børsens aktiespil er gratis at deltage i, og bliver afviklet i slutningen af året. Deres investeringsspil sponsoreres af Alm. Brand, og giver helt almindelige danskere lov til at afprøve deres strategier på aktiermarkedet.

Man kan både investere i danske aktier, amerikanske aktier og flere endnu. Der er dog nogle begrænsninger, da det ikke er alle aktier, man kan finde i spillet.

Som deltager i en pulje med over 15 deltagere kan man både vinde puljepræmier og hovedpræmien.

Børsens aktiespil i 2020: 250.000 kr. på højkant

I 2020 var det en portefølje på 453 pct. der gik med sejren. Det betyder at han forvandlede 500.000 kroner til næsten 2,8 millioner. En modig strategi endte med det største afkast, og der var fokus på aktier med højt potentiale. Efter 3 måneder kunne personen altså kalde sig for den bedste investor, blandt de 68.000 deltagere.

I samarbejde med Alm. Brand sørgede Børsen for, at den dygtige investor blev 250.000 kroner rigere.

Samarbejde med Alm. Brand

Nogle vil kalde det Alm. Brands aktiespil, da det var dem, der sponsorerede hele spillet. Mange investorer prøvede at tage sejren med deres handler og strategier, men i sidste ende var der kun en enkelt vinder.

Denne person vandt 250.000 kroner til at videreføre sin investeringsrejse. Der var også mindre præmier til dem, der også sluttede i toppen.

Børsens aktiespil 2021

Børsen har nu lanceret deres aktiespil for 2021. Prmien er den samme, og samarbejdspartnere inkluderer Alm. Brand, som i 2020, og Sydbank.

Du kan læse mere her.

aktiedysten

Aktiedysten

Hvis du gerne vil deltage i mindre aktie spil, kan du tage et kig forbi Aktiedysten. Her har de løbende aktiespil, som du kan deltage i – og mange af disse spil har også præmier til personen der vinder.

Der er gratis at deltage i disse konkurrencer.

Du kan også oprette et vennespil. Her får du lov til at dyste mod dine venner, så i kan finde ud af, hvem der er den bedste investor, og hvem der kan lave de bedste handler på aktiemarkedet.

På aktiedysten kan man investere i følgende:

  • Danske aktier
  • Amerikanske aktier
  • Tyske aktier
  • Svenske aktier
  • Finske aktier
  • Islandske aktier
  • Råvarer
  • Valuta
  • Kryptovaluta

Når du investerer, vil der blive simuleret virkelige vilkår – det betyder kurtage, forsinkelse på aktiepriserne og rigtige aktiepriser. For at komme i gang med aktie spillet, skal du blot oprette en pulje og derefter investere dine venner til spillet – derefter investerer i med fiktive midler, og i kan føge med i hinandens porteføljer.

Løbende aktiespil med præmier

Der afvikles løbende aktiespil på Aktiedysten. Det kan både være præmie spil, der er sponsoreret af forskellige virksomheder, eller det kan være dit eget spil med nogle du kender.

Hovedpræmien i præmiespil varierer, men du kan gå ind og se, hvilke der er i gang (eller ved at starte op), og se nærmere på vilkårene.

Du kan læse mere her.

Om forfatteren: Jeg har i flere år begået mig i investering på hobby plan, både i aktier, obligationer, krypto og alt derimellem. Min porteføjle består primært af udbytteaktier og andre langtidssigtede køb, og mit mål er at opnå finansiel frihed gennem afkast og udbytte fra mine investeringer.

Mest populære børsmæglere

etoro
Stjerne (transparent)

68% af CFD-detailinvestorer taber penge

Hos eToro kan du handle med CFD’er, som er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. Ca. 68% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.