Invester i krypto hos eToro

Invester i krypto på eToro

En brugervenlig platform med +23 mio. registrerede brugere

etoro logo

Invester sikkert og hurtigt i kryptovaluta hos eToro

– En brugervenlig platform med +23 mio. registrerede brugere

68% af CFD-detailinvestorer taber penge

Køb Concordium (CCD)

Concordium er et spændende projekt baseret på blockchain teknologien, med måske en af Danmarks mest kendte finansmænd, Lars Seier Christensen som founder. Concordiums digitale mønt kaldes CCD og der er ca. 10 mia. stk. i omløb.

Hvor kan du købe Concordium coin (CCD)

Concordium kan købes på diverse kryptobørser som fx Bitfinex og BitGlobal. Er du mere til at investere i trackere, som gør det muligt at investere i prisudviklingen uden at skulle oprette dig på kryptoplatforme, eller åbne wallets, så kan jeg anbefale eToro. EToro har nok det bedste udvalg af trackere.

Hvad er Concordium

Kort fortalt er ideen bag Concordium-projektet, at gøre blockchainteknologien nemmere at bruge for alle slags virksomheder ved at flytte fokus fra anonymitet over på compliance og identifikation. Det gør det nemmere for virksomheder at overholde love og regler, når de benytter sig af hvad Concordium selv kalder for next-generation blockchain.

Fordi Concordium overholder love og har indbygget brugeridentitet, samt hele tiden investere ressourcer i at leve op til regulatoriske krav, er det muligt for virksomheder at bruge platformen til at lave smart-contracts og hurtigere transaktioner med forudsigelige gebyrer.

Uanset hvad man mener om krypto og blockchain, så er der investeret så enorme mængder af ressourcer i udvikling Concordium, samt så imponerende menneske i bestyrelsen og advisoryboardet, at chancen for succes er stor. Det betyder naturligvis også at der er en fornuftig mulighed for at lave en god investering, for os tidlige privatinvestorer.

LÆS OGSÅ: Kryptovaluta og Blockchain forklaret

 

Er Concordium en god investering?

Som med alle andre former for investeringer, så er det svært at give et præcist svar på hvordan fremtiden for et givent projekt vil se ud. Når det så er sagt, så har vi altså her med et kryptoprojekt at gøre, hvor man har investeret over 220 millioner danske kroner i udviklingen. Concordiums unikke blockchain kode har været offentlig tilgængelig siden ca. april 2021, og der har været en stor interesse fra udviklere og selskaber over hele verdenen.

Concordium har været undervejs siden 2018, hvilket betyder at det ikke er et projekt, som er fremskyndet for at tjene nogle hurtige penge på en ICO, som vi efterhånden har set så mange gange. Alene det at Lars Seier med sine ekstremt stærke forretningsforbindelser, samt dybe lommer, er investor og i høj grad ansigtet ud af til, gør det til en enormt spændende investeringscase.

LÆS OGSÅ: Sikkert køb af bitcoin (Guide)

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er kryptovaluta?

Kryptovaluta er en decentraliseret, anonym, digital valuta der udelukkende styres af udbud og efterspørgsel. Valutaen bliver ikke udstedt, men bliver i stedet for udvundet af brugere. Teknologien bag fleste kryptovalutaer hedder blockchain og sikrer sikerheden og anonymiteten.

Hvor handler man kryptovaluta?

Man kan investere i kryptovaluta hos mange børsmæglere gennem CFD’er. Hvis man gerne vil købe og eje digital valuta, skal man bruge en kryptopung. Man kan oprette en sådan pung flere steder på nettet.

Hvilken kryptovaluta skal jeg investere i 2022?

Det er svært at sige, hvilken kryptovaluta man skal investere i. Ingen ved om de forskellige mønter kommer til at gå op, ned eller sidelæns. Lav derfor dine egne analyse, så du kan finde ud af, hvilken mønt du mener har størst vækstpotentiale.

Hold øje med de forskellige kryptovalutaers cyklus og trends. Der er mange penge at tjene, hvis du fx finder en altcoin som trender i 2022.

Hvordan produceres kryptovaluta?

Kryptovaluta “produceres” ikke ligesom almindelig valuta. I stedet bliver de udvundet af brugere. Dette gøres ved at løse komplekse matematikstykker vha. computere. Det kræver store mængder computerkraft og tager lang tid at udvinde kryptovaluta mønter.

Hvordan tjener man penge på kryptovaluta?

Hvis du vil multiplicere dine penge på kryptovaluta, fungerer investering og trading på præcis samme måde som normal valutahandel – køb billigere end du sælger. Du kan også handle med CFD’er, der gør det muligt at shorte kryptovaluta.

Kan man veksle Bitcoin til kroner?

Ja, du kan godt veksle bitcoins til kroner. Det gør du ved at sælge dine bitcoins for enten dollars eller direkte til nogen der vil betale dig i kroner. Der er også forhandlere, der køber bitcoins.

Kryptovaluta er volatile instrumenter, der kan stige og falde meget på kort tid, og er derfor ikke passende for alle investorer. Udover via. CFD’er er kryptovaluta ureguleret, og er derfor ikke reguleret af EU. Du har ingen EU investor garanti, og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Om forfatteren: Jeg har i flere år begået mig i investering på hobby plan, både i aktier, obligationer, krypto og alt derimellem. Min porteføjle består primært af udbytteaktier og andre langtidssigtede køb, og mit mål er at opnå finansiel frihed gennem afkast og udbytte fra mine investeringer.